Waar adverteerders heen gaan voor
kwalitatieve leads

Je ontvangt kwalitatief verkeer van onze betrouwbare publishers en betaalt enkel per conversie.

Wij helpen jou meer
leads te genereren
en je sales te verhogen

Dit doen wij door gemotiveerde publishers in te zetten die jouw campagne promoten op relevante kanalen. Doordat wij performance based werken betaal je enkel per lead.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het genereren van leads in Nederland en België. Door onze jarenlange ervaring in de affiliate marketing hebben wij alle kennis en expertise in huis om een succesvolle lead generatie campagne op te zetten. Doordat het risico beperkt is, je hoeft namelijk geen investering vooraf te doen, is affiliate marketing erg aantrekkelijk. Er wordt namelijk pas betaald als de leads zijn geverifieerd! Zo kun je een groot publiek bereiken, zonder vooraf een grote investering te doen.

Het voordeel van werken met Re:publish:

De juiste publishers

Als adverteerder wordt jouw campagne direct gezien door vele publishers. Onze affiliate mangers weten precies de juiste publishers aan jouw campagne te koppelen, doordat wij dagelijks in contact staan met ze. Hierdoor worden er alleen maar relevante kanalen ingezet voor de promotie.

Verbeterde conversie

Wij creëren voor jou de ideale campagnes, geheel aangepast aan jouw behoefte. Om zo de meest kwalitatieve leads te genereren. Wij zorgen dat potentiële klanten de weg naar jouw bedrijf weten te vinden.

Wij nemen alle zorgen weg

De promotiematerialen worden gemaakt door ons in-house design team, die graag met je meedenken over de optimale campagne. De promotiematerialen in jouw huisstijl worden daarna in ons platform geplaatst, waardoor ze gemakkelijk te bereiken zijn voor de publishers. Na goedkeuring van de promotie van de publisher wordt de campagne direct uitzet, waardoor de leads snel zullen volgen!

Sluit je aan bij ons netwerk

Neem contact met ons op!

Neem contact op met ons sales team

Contacteer ons

Heb je vragen, of wil je mogelijkheden bespreken? Je kunt ons altijd contacteren!

Adres

Catharinastraat 16, 4811XH Breda